RECORD LABEL

Sinds 2007 hebben we een eigen platenlabel: Minstrel Music. Strictly vinyl! In maart 2018 rolt MM011 van de persen. Altijd met een feestelijk release party. En zoals zo vaak met de presentatie van een special limited-edition.

LABEL NIEUWS

In 2007 gingen we een nieuwe uitdaging aan. Regelmatig merkten we dat er opmerkelijk veel toffe bands geen label konden vinden, die hun kindje uit wilde brengen op het zwarte goud. Dat dit zo zonde was. “Laten wij het anders eens proberen” zeiden we met z’n allen. Wat begon als eenmalig project met de release van een album van de Stilettos werd dus een heus platenlabel.

We raakten wegwijs in alles wat erbij komt kijken om een LP uit te brengen. Samen met enthousiaste bands, ontwerpers en perserij Record Industry in Haarlem, hebben we inmiddels al een aardige catalogus opgebouwd.

Meestal gaat het om lokale bands. Er blijken gewoon vlak om de hoek ontzettend veel talentvolle artiesten rond te lopen. Maar mocht er echter iets waanzinnigs op ons pad komen vanuit de andere kant van de aardbol, dan zeggen we natuurlijk geen “nee”.

Hey… de wereld is toch al klein geworden… Wanneer de muziek met bezieling gemaakt wordt, willen we dit aan zoveel mogelijk mensen op deze aardkloot laten horen.