Nokia

Blog 1 Geduld (vult een mooie site)

Nokia

He he, eindelijk ‘under construction’ wordt opgeheven. Wanneer de tijd iets zegt over de kwaliteit, dan moet het nu wel een supersite zijn geworden. Of – wanneer dat voor websites zou bestaan – een waar collectors item.
“Waar ben je dan zo druk mee?” vragen klanten zich weleens af. Ondergetekende trouwens ook, wanneer ze een half uur geleden al heeft gemeld dat het eten klaar is. Met veel. Want behalve verkopen, moet er ingekocht worden, nagekeken, schoongemaakt, gerubriceerd. Alleen met dat laatste al kun je heel veel tijd kwijt zijn. Jij zet Alan Parsons Project op de ‘P’, een collega zet hem op de ‘A’ en sommige klanten zetten hem in de eerste beste bak waar nog een plekje vrij is.

En dan moet er muziek beluisterd worden. Nakijken of het op vinyl te verkrijgen is. Bandjes vragen of ze via Minstrel Music kunnen optreden in Zwolle. Je wilt zelf bandjes bezoeken. Keertje naar de kroeg of naar de film of allebei. En dan nog het mailtjes beantwoorden en Social Media bijhouden. Geen tijd om een smartphone aan te schaffen. Mrs. Minstrel zal eerlijk zijn, Mr. Minstrel zweert bij zijn ouwe Nokia.
Dus wie er wil reageren op de site, suggesties, klagen over de actualiteit, complimenten over de informatie of wat je ook maar kwijt wilt, app-en heeft geen zin. Ouderwets..? Ach dat zeiden ze 25 jaar geleden van vinyl ook.

Muzikale groeten van Mrs. Minstrel