minstrel festival 2018

MINSTREL FESTIVAL 2 JUNI 2018

Het is al bijna weer zover. Het Minstrel festival zal op 2 juni 2018 haar 6e editie gaan beleven. De opzet is als vanouds kleinschalig en ongetwijfeld verrassend van aard.

Dit jaar treedt Pitou op in de kerk, Ellie Ford (uk) en Money & the Man (afterparty) spelen in het eetcafé van sociaal-culturele vereniging Eureka. In de huiskamers geven Ryan Joseph Burns (sco), Alex Hedley (uk), Bjarke Ramsing (den), Leonard FordMilo en Johan & de Groene Man acte de presence.

Het festival kun je nog steeds gerust een tegenhanger noemen van festivals, die meer en meer “groot groter allergrootst” willen, met zoveel mogelijk overbekende namen of ‘tribute’ bands.

Voor het Minstrel feest is het belangrijker dat de bezoekers meegaan in de beleving en sfeer, die de performances met zich mee brengen. Laat je weer verrassen door de breekbare en intense klanken of soms door de humor, die er doorheen geweven zit. En als je genoeg  gezeten en geluisterd hebt dan dans je op de afterparty in Eureka lekker de zolen van je schoenen.

Er is in totaal plaats voor 160 bezoekers. De eerste edities waren strak uitverkocht. Zal dit jaar ook wel weer goed komen.

Voorverkoop bij Minstrel Music aan de Assendorperstraat natuurlijk en via minstrelfestival.nl

Het Minstrel Festival zou niet kunnen bestaan zonder de samenwerking, steun en/of bijdrage van: Stichting Goudsteeg 21, Spookaap Vormgeving, Sociaal Culturele Vereniging Eureka, Dominicanenklooster Zwolle, Sander’s Sound & Recording, Stadkamer, Zwolse Theaters en Café de Singel.

Zie u graag.
Minstrel Fest dudes & dudette.