IMG_2992

za 30 sept 2017
TIME FOR T

De muziek van TIME FOR T mogen we gerust eclectisch noemen, voortgekomen uit de muzikale smeltkroes van de zuidelijk gelegen Engelse kustplaats Brighton.

Ze worden op dit moment gezien als één van de meest gevarieerde en boeiende bands uit deze stad. De band werd opgericht door Tiago Saga, die met Brits, Libanees en Spaanse voorouders zelf een levend voorbeeld van die dynamische smeltkroes genoemd kan worden. De avontuurlijke optredens zorgen voor veel enthousiasme en een gestaag groeiende aanhang.

a IMG_3028 (2)

 

 

 

 

 

 

 

Een mix van kleurrijke wereldmuziek, indie, folk en psychedelische rock maakt dat menig nummer als een tropische golf op de luisteraar afkomt, steeds groeiend in intensiteit. Laat je verleiden door de rollende beat, de orkestrale songs en de meeslepende en vurige zang van frontman Saga, die soms tijdens een song in ‘Ian Curtis stijl razernij’ kan ontsteken. Laat je meenemen naar zonnige oorden voor de verhalen over liefde, verlangen en (verloren) vriendschappen. Vertolkt met branie en beeldende levendigheid, magisch en liefelijk en soms met een rauw randje.

Hun debuut LP ‘Hoping Something Anything’ verschijnt half september.
Referenties? Van Bob Dylan & the Band en The Kooks, via Devendra
Banhart
naar Ali Farka Touré. Voor een indruk van de avond, klik op één van de volgende you tube filmpjes: filmpje 1; filmpje 2; filmpje 3

Processed with VSCO with c1 preset

Time for T poster in da house (2)

Posterontwerp: Jolanda Ormel