Folk Road Show

za 9 dec 2017
THE FOLK ROAD SHOW

THE FOLK ROAD SHOW is een internationaal collectief, bestaande uit songwriters uit Nieuw-Zeeland, Canada en Nederland, die elkaar afwisselen op gitaar, banjo, mandoline, trombone en drums. Op zaterdag 9 december 2017 treden ze op in Goudsteeg21.

Een reizend folk variété gezelschap, dat lijkt te zijn samengesteld door P.T. Barnum, Bob Dylan en Jack Kerouac. Ze zorgen voor een eclectische, gevarieerde live show, intiem en uitbundig, van fluisterfolk tot indie-rock, compleet met epische trombone-solo’s. Elk bandlid verteld in zijn song een eigen verhaal. De ene keer is het mysterieus en gedragen, dan weer vrolijk swingend en wil je los gaan en mee klappen en dansen. De vocale harmonieën zijn werkelijk betoverend en samen met de twinkelende klanken van de instrumenten vullen ze de ruimte met een aangename energie.

Ze laten je een optreden in een huiskamer beleven alsof je in een theaterzaal bent en in de theaterzaal voelt het zo intiem als in een huiskamer.

De afgelopen twee jaar stonden ze al op vele (inter)nationale podia en festivals als Arts Wells, Oerol, Tiny Lights, Melodica en Golden Sound festival. Wie ze afgelopen juni gezien heeft als afsluiter in de Dominicanenkerk op het Minstrel festival weet tot wat voor grote hoogten deze band kan stijgen.

Mocht u ze langs de popgeschiedenisladder willen leggen, positioneer ze dan ergens tussen CSNY, the Band en Fleet Foxes.

Poster Folk Road Show

Ontwerp: Hans Kroes (Spookaap)